Ross Barkley on löytänyt Lutonissa huippukuntonsa takaisin. 30-vuotias keskikenttäpelaaja elättelee toiveita paluusta Englannin maajoukkueeseen.

Barkley siirtyi Lutoniin viime kesänä päätettyään sopimuksensa Ranskassa Nizzassa. Englantilaistaituri on tehnyt 21 Valioliiga-otteluun kolme maalia ja syöttänyt saman verran sarjanousijan paidassa.

Loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt Barkley on pelannut myös Lutonissa eniten minuutteja seitsemään viimeiseen vuoteen urallaan. Keskikenttäpelaaja on nähty aiemmin urallaan Chelsean ja Evertonin riveissä Valioliigassa.

– Tunnen olevani taas hyvässä kunnossa. En huolehdi mistään muusta kuin otteluiden pelaamisesta ja harjoituksista nauttimisesta, Barkley kommentoi BBC:lle.

– Tunsin että minulla oli Lutonissa todistettavaa. Kaipasin jalkapalloa ja pelejä. En ole pelannut viimeiseen kolmeen neljään vuoteen niin paljoa, mitä olisin ansainnut. Valmentaja on auttanut minua paljon luottamuksellaan ja kommunikaatiollaan. Hänellä on hyvät ihmisvalmentamistaidot.

Barkley pelasi viimeksi Englannin maajoukkueessa syksyn 2019 EM-karsinnoissa. 33 A-maaottelun mies ei sulje pois paluuta Kolmen Leijonan paitaan.

– Miksipä ei? Tunnen olevani parempi pelaaja kuin silloin nuorena. En aio valehdella, se on pyörinyt mielessäni, mutta paikoista käydään kovaa kilpailua. Uskoisin voivani tuoda jotakin joukkueeseen. Barkley totesi.

LUE MYÖS!