Porton päävalmentaja Sérgio Conceição sanoo, että Arsenalin manageri Mikel Arteta loukkasi hänen perhettään, kun portugalilaiset hävisivät tiistaina Tykkimiehille Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Arsenal eteni kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Porton rangaistuspotkukilpailussa 4-2.

Loppuvihellyksen jälkeen Conceição ja Arteta vaikuttivat käyvän kiivasta keskustelun kentän laidalla ennen kuin he jatkoivat eri teille.

– Ottelun aikana hän kääntyi kohti penkkiä ja loukkasi perhettäni. En tiedä, liittyykö tämä espanjalaisiin managereihin, sanoi Conceição Athleticin mukaan.

– Lopussa minä sanoin, että se, jota hän loukkaa, ei ole enää keskuudessamme. Hänen pitäisi keskittyä joukkueensa valmentamiseen, koska heillä riittää yksilöllistä laatua.

BBC:n Arsenal-lähteiden mukaan Arteta on kiistänyt Conceiçãon syytökset ja Athleticin mukaan Arsenal uskoo Conceiçãon erehtyneen Artetan sanomisista. Kun häneltä kysyttiin asiasta omassa lehdistötilaisuudessaan, Arteta vastasi vain: ”En kommentoi”.

Vuonna 2020 Conceição syytti myös Manchester Cityn manageria Pep Guardiolaa siitä, että tämä oli ”epämiellyttävä” ja käytti ”rumia sanoja” Porton kohdatessa Cityn Mestarien liigassa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Porto manager Sérgio Conceiçao: “Arteta turned to the bench during the game and insulted my family in Spanish”.

“I told him that the person he insulted is no longer among us”.

“Let him worry about training his team, which has more than enough quality to play a lot better”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!