Mohamed Salah’n nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmaa, pelaako Salah vielä ensi kaudella Liverpoolissa. Liverpool saattaa myydä Salah’n kesällä muihin maisemiin saadakseen hänestä siirtosumman.

Salah täyttää kesällä 32 vuotta. Egyptiläishyökkääjä on edustanut Liverpoolia vajaan seitsemän vuoden ajan. 336 otteluun on syntynyt peräti 206 maalia ja 92 maalisyöttöä. Tällä kaudella Salah on viimeistellyt 20 maalia.

Pelaajaurallaan kuuden vuoden ajan Liverpoolia edustaneen Glen Johnsonin mielestä Liverpoolin kannattaisi hankkia Salah’lle korvaaja Valioliigasta.

Liverpool hankki aikoinaan Salah’n AS Romasta, mutta Johnson kokee, että Valioliigasta hankittava korvaaja olisi riskittömämpi ratkaisu.

– Mielestäni on aina turvallisempaa hankkia joku, joka on jo lyönyt läpi Valioliigassa. Tiedämme Valioliigan olevan selvästi maailman paras sarja. On paljon turvallisempaa hankkia pelaaja, joka kykenee tekemään maaleja Valioliigassa. Voit hankkia hyvän ja maaleja tekevän pelaajan Italiasta, mutta Valioliiga on niin erilainen sarja. Se olisi riskialtista, Johnson totesi DAZN:lle.

LUE MYÖS