Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate ilmoitti viime viikolla, ettei Arsenal-puolustaja Ben White halunnut osallistua maaliskuun maaotteluihin.

Souhtgate kertoi Englannin jalkapalloliiton saaneen soiton Arsenalilta, jonka yhteydessä kerrottiin, ettei White halua osallistua maaotteluihin.

Arsenalissa nappikautta pelaava White ei ole ollut Englannin A-maajoukkueen mukana sen jälkeen, kun hän jätti Qatarin MM-lopputurnauksen kesken. White poistui joukkueen vahvuudesta kesken lohkovaiheen vedoten henkilökohtaisiin syihin.

Southgate ilmoitti lehdistötilaisuudessaan, ettei tiedä, mistä Whiten ratkaisu johtui.

Telegraphin saamien tietojen mukaan White loukkaantui Southgaten apuvalmentajana työskentelevän Steve Hollandin kommentista Qatarin MM-lopputurnauksessa.

White on kertonut julkisuudessa, ettei seuraa vapaa-ajallaan jalkapalloa.

Telegraphin mukaan Holland tiedusteli puolustajalta Arsenaliin liittyviä asioita muiden pelaajien edessä. White ei osannut antaa kysymykseen vastausta ja Holland sanoi sen johtuvan siitä, ettei White ole tarpeeksi kiinnostunut jalkapallosta. Muutama päivä sen jälkeen White pyysi lupaa poistua MM-kisoista kesken kaiken.

LUE MYÖS