Ole Gunnar Solskjær pelasi valtaosan urastaan Manchester Unitedissa. 

Solskjær edusti seuraa vuodet 1996-2007. Norjalaishyökkääjä lopetti pelaajauransa Manchester Unitedissa. 

366 otteluun syntyi 126 maalia ja 54 maalisyöttöä. Parhaalla kaudellaan Solskjær tykitti 18 maalia Valioliigassa.

Manchester Unitedin silloinen päävalmentaja Sir Alex Ferguson halusi hankkia joukkueeseen uuden ykköshyökkääjän kesällä 1996. Solskjær kertoi, ettei hän ollut Fergusonin ykkösvaihtoehto.

– Ferguson halusi hankkia Alan Shearerin. Voiko häntä syyttää siitä? Shearer oli tuolloin paras maalintekijä. Suuri maalimäärä ei kuitenkaan takaa pokaaleja. Manchester United päätyi hankkimaan halvemman hyökkääjän ja toivon Fergusonin olleen tyytyväinen minuun, Solskjær totesi FourFourTwolle.

Solskjær debytoi Manchester Unitedin paidassa elokuussa 1996. Norjalainen ehti olla kentällä vain muutaman minuutin ajan ennen ensimmäistä maaliaan. Manchester United päätyi tuolloin Blackburnin kanssa 2-2-tasapeliin.

– En tuntenut painetta. Kyse oli ennemminkin etuoikeudesta. Tein debyytissäni kuuden minuutin jälkeen maalin. Eric Cantona tuli ensimmäisenä tuulettamaan kanssani. Sitten tuli David Beckham. Katsoin ympärilleni ja kannattajat juhlivat hulluina maaliani ja kaikki pelaajat tulivat kiittelemään minua. Se oli sellainen hetki, kun sanoin vau. Se oli jonkun erityisen alku. 

– Pelasin maailman parhaiden pelaajien kanssa. Olimme yksi maailman parhaista joukkueista.

LUE MYÖS