Bayern München on kiinnostunut Evertonin keskikenttäpelaajasta Amadou Onanasta, kertoo Telegraph.

Onana, 22, on herättänyt monen suurseuran kiinnostuksen siirryttyään Evertoniin toissa vuonna Lillestä 35 miljoonalla eurolla.

Belgian maajoukkuepelaajalla olisi ottajia myös Valioliigassa, mutta Bayernin odotetaan liittyvän kilpailuun, jos Onana on saatavilla ensi kesänä.

Evertonin myyntihaluihin vaikuttaa seuran ensi kauden sarjataso. Toffees taistelee Valioliigassa putoamista vastaan, ja se joutunee luopumaan monesta avainpelaajastaan, jos pahin tapahtuu.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Manchester United on iskenyt silmänsä Evertonin toppariin Jarrad Branthwaiteen, joka on Onanan ohella yksi Toffeesin arvokkaimmista pelaajista.

Onanan potentiaaliseksi siirtosummaksi on povattu yli 70 miljoonaa euroa. Everton on siinä mielessä hyvässä neuvotteluasemassa, että Onanalla on vielä monta vuotta sopimusta jäljellä, mutta sarjatason vaihtuessa seura joutuisi todennäköisesti laskemaan pyyntihintaansa.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Bayern Munich are ready to step up their efforts to sign Amadou Onana from Everton as the Bundesliga club looks to add a defensive midfielder to its squad in the summer. The German champions have been assessing the summer window with inquiries over which players could be on the…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!