Manchester United on kiinnostunut Evertonin topparista Jarrad Branthwaitesta, kertoo Telegraph.

Keskuspuolustajan tontti on yksi tärkeimmistä paikoista, joita United pyrkii vahvistamaan kesän siirtoikkunassa. Manchesterilaiset eivät ole edenneet vielä pitkälle suunnitelmissaan, mutta Branthwaite, 21, on korkealla seuran toivelistalla.

Branthwaite on edustanut Evertonia neljä vuotta, mutta hän teki todellisen läpimurtonsa edustusjoukkueeseen tällä kaudella. Viime kaudella hän esiintyi edukseen lainalla PSV Eindhovenissa ja tällä kaudella nousukiito on jatkunut Goodison Parkilla.

Topparilupaus on kellottanut Evertonin neljänneksi suurimmat peliminuutit, ja hänet kutsuttiin tässä kuussa ensimmäistä kertaa mukaan Englannin A-maajoukkueeseen.

Manchester Unitedin kesän siirtosuunnitelmat kirkastuvat kevään mittaan, kun selviää, pääseekö joukkue ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Myös Unitedin muu pelaajaliikenne vaikuttaa siihen, tavoitteleeko seura Branthwaitea, jolla riittää varmasti muitakin ottajia.

Branthwaiten tulevaisuuteen ja mahdolliseen hintapyyntöön vaikuttaa myös Evertonin oma tilanne. Toffees taistelee Valioliigassa putoamista vastaan, ja Branthwaite on yksi seuran arvokkaimmista pelaajista.

Everton pystynee pyytämään Branthwaitesta isomman summan, jos se säilyy sarjassa. Alustavien arvioiden mukaan hänen potentiaalisen siirtosummansa uskotaan liikkuvan vähintään 60 miljoonassa eurossa.

Jos putoaminen koittaa, pelaaja halunnee vaihtaa äkkiä maisemaa ja muut seurat tietävät, että Evertonilla on tarve myydä.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!