Peliviikko 31 alkaa poikkeuksellisesti vain kaksi päivää peliviikon 30 loppumisen jälkeen. Tässä tekstissä käsitellään Peliviikkoa 30, vaihtoehtoja parempia sijoja jahtaaville managereille, kapteeniutta, toimituksen joukkuetta sekä joukkueen pärjäämistä.

Peliviikko 30

Cole Palmer teki kaksi maalia Chelsean pelatessa Burnleyn kanssa tasan 2-2. Son Heung-min onnistui maalinteossa Tottenhamin voittaessa Lutonin 2-1.Newcastle voitti West Hamin 4-3, kun Alexander Isak keräsi ottelusta tehot 2+1.

Vaihtoehtoisia, vähemmän suosittuja pelaajia

Kauden loppuvaiheen alkaessa managerit voivat kokea tyytymättömyyden tunnetta omaa sijoitusta kohtaan. Seuraavat vaihtoehdot ovat erinomaisia valintoja, mikäli oman sijoituksen parantaminen pienellä riskillä on vaihtoehto.

Luis Díaz (£7,5 m) on ollut viime viikkoina erinomainen Liverpoolille keräten seitsemän hyökkäyspään tehopistettä viimeisessä kahdeksassa ottelussa. Peliviikon 24 jälkeen Díaz on eniten tehopisteitä kerännyt keskikenttä koko sarjassa. Díazin omistusprosentti on tällä hetkellä vain vähän yli kymmenen, mikä tekee kolumbialaisesta erinomaisen vaihtoehdon.

Nicolas Jackson (£6,8 m) on selkeä ykköskärki Chelseassa, jonka loppukauden otteluohjelma on erinomainen. Jackson ei ole tehnyt tehoja odotettuun tahtiin, mutta senegalilaisen data on ollut hyvää.

Rodrigo Muniz (£4,7m) pelaa erinomaista läpimurtokautta Fulhamin paidassa. 22-vuotias brasilialainen on onnistunut kahdeksan kertaa maalinteossa peliviikon 23 jälkeen, ja kärjen maaliodottama on tältä ajalta neljänneksi korkein kaikista hyökkääjistä.

Munizin ongelmana voidaan pitää sitä, että hän pelaa ailahtelevassa Fulhamissa, joskin hyökkääjä on naulattu avauksen pelaaja. Munizin vakiinnutettua paikkansa joukkueen ykköskärkenä Fulham on tehnyt liigan kolmanneksi eniten maaleja Arsenalin ja Newcastlen jälkeen.

Kai Havertz (£7,2m) on noussut Arsenalissa avauskokoonpanon pelaajaksi kivikkoisen alun jälkeen. Havertz on tehnyt viisi maalia viimeisessä seitsemässä ottelussaan keräten 58 pistettä. Arsenalin hyökkäys on löytänyt yhteisen sävelen, ja joukkueen ilotulituksen voidaan odottaa jatkuvan loppukauden ajan.

Kapteeni

Mohamed Salahin pisteodottama, 9,0, on peliviikon korkein. Salah kohtaa kotonaan Sheffield Unitedin, ja Liverpoolin talismaanin voidaan odottaa osallistuvan maalintekoon myös tällä viikolla. Salah tulee olemaan todennäköisesti peliviikon 31 suosituin kapteeni.

Toinen vaihtoehto kapteeniksi on Bukayo Saka. Saka ja Arsenal kohtaavat Lutonin, jonka päästettyjen maalien odottama on liigan huonoin viimeisen kuuden peliviikon ajalta. Lisäksi Sakan pisteodottama, 7,5, on sarjan toiseksi paras. Toisaalta Saka on jäänyt ilman tehoja viimeisessä kahdessa ottelussaan, mutta tästä ei kannata huolestua liikaa. Saka on hyvä valinta managereille, jotka etsivät itselleen tapoja nousta sijoituksissa.

Toimituksen joukkueen pärjääminen

Toimituksen joukkue kerää jälleen punaisen nuolen peliviikon 30 seurauksena. Toimituksen joukkue keräsi 58 pistettä keskiarvon ollessa 47 pistettä. 

Toimituksen joukkue

Toimituksen joukkue lähtee kohti peliviikkoa 31 yllä näkyvällä ryhmityksellä. Joukkue on kokenut kaksi muutosta, kun loukkaantuneen Ollie watkinsin korvaa Nicolas Jackson, ja Pascal Grossin korvaa joukkueessa Mohamed Salah. Kapteeninnauhan saa käteensä Salah.

Toimituksen joukkue käyttää Wild Card -pelimerkin todennäköisesti peliviikolla 35, jolloin sillä on mahdollisuus keskittyä peliviikon 37 tuplapeliviikkoon samalla alustaen Bench boost -pelimerkin käyttö peliviikolle 37.

Iisakki Lehtonen

LUE MYÖS