David Moyes toivoo West Hamin kannattajien antavan tukensa Kalvin Phillipsille. Keskikenttäpelaaja kävi vihaista sananvaihtoa seuran fanien kanssa lauantain 3-4-Newcastle-tappion jälkeen.

West Ham johti lauantain ottelua 3-1 ennen Phillipsin astumista vaihdosta kentälle. Hän aiheutti 2-3-kavennukseen johtaneen rangaistuspotkun rikottuaan Anthony Gordonia ja joutui tasoitusmaalissa Harvey Barnesin ohittamaksi.

Phillips, 28, kuvattiin ottelun jälkeen näyttämässä keskisormea häntä arvostelleelle kannattajalle astuessaan joukkueen bussiin. Moyes ei tuominnut Manchester Citystä lainalla pelaavan suojattinsa käytöstä.

– Kalvin on vain ihminen ja saattaa tehdä asioita, joihin me kaikki sorrumme vaikeina aikoina, West Ham -luotsi Moyes puolusti Phillipsiä lehdistölle.

– Se mitä hän tarvitsee, on tukea. Ihmisiä auttamassa häntä. Me tulemme auttamaan häntä ja seisomaan hänen takanaan niin paljon kuin mahdollista.

Phillips lainasopimus West Hamin kanssa jatkuu kauden loppuun. Moyes uskoo Englannin maajoukkuepelaajan pystyvän vielä kääntämään kurssinsa lontoolaisseurassa.

– Kalvin Phillips on todella hyvä pelaaja ja maajoukkuepelaaja. Minä uskon hänen olevan erinomainen jalkapalloilija. Uskon meidän vielä saavan jotakin aikaiseksi tästä loppuajasta, joka hänellä on meidän kanssaan jäljellä.

West Ham isännöi tänään Valioliigassa paikallisottelussa Tottenhamia. Derby käynnistyy kello 22:15.

LUE MYÖS!