Liverpoolin managerilla Jürgen Kloppilla riitti kehuja keskikenttäpelaaja Alexis Mac Allisterille, joka teki torstaina punapaitojen voittomaalin Sheffield Unitedia vastaan.

Sarjajumbo sinnitteli pitkään tasatilanteessa Liverpoolin vieraana, kunnes Mac Allister, 25, täräytti rangaistusalueen rajalta komean kudin ylänurkkaan. Viime hetkillä Cody Gakpo viimeisteli vielä loppulukemat 3-1:een kotijoukkueen hyväksi.

– Tarvitsimme Maccan ihmemaalin kääntämään tilanteen. Hän on erittäin tärkeä meille, hieno pelaaja ja hieno poika – olen todella onnellinen Liverpoolin puolesta, että saimme hänet, sanoi Klopp BBC:n mukaan.

– Hän on ollut puolustussuuntaan todella hyvä, vaikka ihmiset epäilivät sitä. Pidän hänestä kuitenkin enemmän kasipaikan roolissa.

– Hän on todella hyvä pelaaja. Avausjaksolla hän pelasi kutospaikalla, mutta me tiesimme, että voimme siirtää hänet hieman ylemmäs. Sitten hän teki tuollaisen maalin. Kaksi kauden isointa pommia on tullut häneltä. Kerrassaan järjetöntä, mikä pelaaja!

Mac Allister siirtyi Liverpooliin viime kesänä Brightonista 42 miljoonalla eurolla. Argentiinalaistaituri on ehtinyt pelaamaan uudessa seurassaan 36 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen seitsemän.

Viaplay näyttää Valioliigan ottelut.

Liverpool FC

@LFC
What a hit from Alexis 🤯

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!