Mauricio Pochettino siirtyi Chelsean peräsimeen viime kesänä.

Chelsea on käyttänyt suorastaan hurjan määrän rahaa joukkueensa vahvistamiseen viimeisen parin vuoden aikana. Chelsea on tehnyt lukuisia jättihankintoja ja rakentanut käytännössä kokonaan uuden joukkueen. 

Se ei ole kuitenkaan toistaiseksi tuottanut tulosta, sillä Chelsea on parhaillaan Valioliigassa kymmenentenä. Viime kaudella Chelsea päätyi 12. sijalle Valioliigassa. Chelsea on jäämässä ulos myös ensi kauden Mestarien liigasta.

Pochettino myönsi laittaneensa maineensa peliin siirryttyään uutta projektia rakentavan joukkueen peräsimeen.

– Sinun on onnistuttava vakuuttamaan kannattajat. Saavuin Chelseaan, joka rakentaa erilaista projektia verrattuna viimeiseen 20 vuoteen. Laitoin maineeni peliin tullessani tänne rakentamaan nuorta ja taitavaa joukkuetta. Joukkueessamme on paljon potentiaalia ja huippupelaajia. Tiesimme, että joukkueen rakentaminen ja sitä kautta otteluiden voittaminen ja kilpailukykyisyyden löytäminen olisi suuri haaste.

Pochettino haluaa ansaita kannattajien luottamuksen.

– Otimme riskin myös kannattajien kanssa. Sanoin alusta saakka, että haluan rakentaa aidon suhteen kannattajien kanssa. En halunnut vain suudella seuran logoa tai tehdä typeriä asioita kentän laidalla saadakseni fanit puolelleni.

LUE MYÖS