Liverpool on tehnyt Sporting Lissabonin päävalmentaja Rúben Amorimille kolmivuotisen sopimustarjouksen, kertoo portugalilaistoimittaja Pedro Sepúlveda.

Sepúlveda kertoi viime viikolla, että Liverpoolin ja Amorimin edustajien olisi määrä neuvotella sopimuksesta tänään maanantaina.

Tuoreiden tietojen mukaan pöytään on lyöty kolmivuotinen sopimustarjous, jonka taloudellisista ehdoista ollaan miltei päästy sopuun.

Amorim totesi hiljattain, ettei tee lopullista päätöstä tulevaisuudestaan ennen kauden loppua. Neuvottelut Jürgen Kloppin korvaamisesta ovat kuitenkin yhä positiivisessa vaiheessa.

LUE MYÖS: Jürgen Kloppilta varoitus Manchester Unitedille: ”Olen pahoillani, että joudun sanomaan sen”

Portugalilaistoimittaja Bruno Andrade lisää, että Liverpoolin on määrä haastatella Amorimia suoraan huhtikuun aikana. Liverpool ei ole tiettävästi vielä pyytänyt Sportingilta lupaa puhua 39-vuotiaalle suoraan.

Amorim johdatti Sportingin sen ensimmäiseen pääsarjamestaruuteen kahteen vuosikymmeneen kaudella 2020-21. Nyt Amorim on kiinni toisessa Portugalin mestaruudessaan Sportingin kanssa, kun joukkue johtaa Benficaa neljällä pisteellä sarjataulukon kärjessä.

Amorim valmensi aiemmin Bragaa, jonka se johdatti vuonna 2019 Portugalin Liigacupin voittoon. Saman kilpailun Amorim on voittanut Sportingin kanssa kahdesti.

Pedro Sepúlveda

@pedromsepulveda
❗️Exclusive. @LFC offers Rúben Amorim a contract for the next three seasons. Financial terms are almost agreed. Negotiations remain positive for Amorim to become Liverpool's next coach. ⏳