Eric Dier sanoo katuvansa sitä, ettei hän osannut auttaa Dele Allia enemmän.

Kaksikosta tuli hyviä ystäviä Tottenhamissa, ja he pelasivat yhdessä myös Englannin maajoukkueessa. Nykyään Dier, 30, edustaa Bayern Müncheniä ja Alli, 27, pelaa Evertonissa.

Allia pidettiin nuorempana yhtenä Englannin suurimmista lupauksista pitkään aikaan, mutta hänen uransa on ollut jo useamman vuoden laskusuunnassa.

Viime kesänä Alli valotti tunteikkaassa haastattelussa syitä sille, miksi hänellä on ollut vaikeaa kentällä ja sen ulkopuolella. Entinen maajoukkuetaituri avautui muun muassa mielenterveysongelmistaan, unilääkeriippuvuudestaan ja rankasta lapsuudestaan, joka sisälsi seksuaalistä hyväksikäyttöä ja huumeita.

– Puhun hänen kanssaan koko ajan, joka viikko, ja tietysti se (haastattelu) oli hyvin vaikea katsoa. En tiedä, olenko koskaan nähnyt koko videota, olen nähnyt osia siitä, mutta minun on vaikea katsoa sitä, kertoi Dier Overlapille.

– Olen pettynyt, etten tehnyt enemmän. Monissa tilanteissa, joita katson taaksepäin, en ollut tietoinen kokonaiskuvasta, ja siellä on paljon asioita.

– Olin se ärsyttävä vanhempi ihminen. Härnäsin aina häntä, joten hän salasi asioita minulta tai kertoi minulle vain 20 prosenttia koko asiasta.

– Kadun paljon ja välillä toivon, että olisin tehnyt enemmän.

Dier antoi yhden esimerkin siitä, kuinka hyvä ystävä Alli on ollut hänelle.

– Dele on erityinen ihminen. Muistan, kun olin menossa naimisiin ja tiesin, että hän oli Amerikassa vieroitushoidossa. Puhuin hänelle muutaman kerran ja sanoin, että ei olisi mitään ongelmaa, jos hän ei voisi tulla, ja hän oli melkein loukkaantunut, Hän tuli ja oli siellä minua varten. Sellainen ystävä hän on ollut minulle.

The Overlap

@WeAreTheOverlap
“It was probably six months too late.”

@ericdier joins @GNev2 in this week’s exclusive episode of The Overlap.

🇩🇪 Life in Munich
⚪️ Time at Tottenham
⚔️ Arsenal UCL Clash Preview
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England Hopes

Available to listen now on YouTube and all major platforms.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!