Liverpool joutuu kesällä merkittävän siirtopäätökseen eteen, kun sen on tehtävä ratkaisu laitahyökkääjä Luis Díazin kohtalosta.

The Telegraph kertoo, että muun muassa Paris St-Germain olisi kiinnostunut ostamaan 27-vuotiaan kolumbialaistähden itselleen. Halvalla Díaz ei irtoaisi, sillä Liverpoolin hinta-arvion kerrotaan olevan noin 75 miljoonaa puntaa, eli yli 87 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS: Lähde: Liverpool tehnyt kovan sopimustarjouksen huippumanagerille!

Englantilaislehden mukaan osapuolten aikomuksena on tehdä kesään mennessä päätös siitä, onko Liverpoolin järkevämpi myydä Díaz voitolla eteenpäin, vai sitoa hänet seuraan uudella sopimuksella.

Díaz on menestynyt Anfieldilla erinomaisesti sen jälkeen, kun hänet tuotiin seuraan FC Portosta noin 40 miljoonalla eurolla tammikuun 2022 siirtoikkunassa. Díaz ei kuitenkaan ole uusinut sopimustaan siirron jälkeen, mikä on jokseenkin yllättävää, kun ottaa huomioon hänen suuren roolinsa punapaitojen riveissä.

Häneltä jäi viime kaudella seitsemän kuukautta väliin polvivamman takia, mutta on palannut tällä kaudella parhaaseen vireeseensä. 30 Valioliiga-ottelussa Díaz on tehnyt kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.

LUE MYÖS: ISIS uhkaa iskeä illan Mestarien liiga -otteluihin

Díazilla on sama agentti kuin Rúben Amorimilla, joka on vahvasti ehdolla Jürgen Kloppin korvaajaksi Liverpoolin peräsimessä. Se ei välttämättä kuitenkaan tarkoita, että Amorim ja Díaz edustaisivat ensi kauden alkaessa samaa seuraa.

Díazin agentti Rui Costa vieraili hiljattain Merseysidella tapaamassa asiakastaan ja lienee pattitilanteen keskiössä. PSG:n lisäksi Barcelona on osoittanut kiinnostusta Díazia kohtaan, mutta on taloustilanteensa vuoksi epätodennäköinen päämäärä Kolumbian maajoukkuepelaajalle.