Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli tyytyväinen joukkueensa taisteluun Mestarien liigan puolivälierien avausosassa Real Madridin vieraana.

Kumpikin joukkue johti jossain vaiheessa tiistain ottelua, mutta viihdyttävä koitos päättyi 3-3-tasapeliin.

Guardiolan mukaan City kesti hyvin Madridin paineen alla ja sai otettua hallinnan itselleen.

– Minusta se oli hyvä peli. Me aloitimme hyvin, ja Real Madridia vastaan on niin vaikea pelata, koska he puolustavat niin hyvin ja he ovat uskomattoman nopeita hyökkäyspäässä, joten heitä vastaan päästää aina maaleja suunnanmuutoksista. Sitä ei pysty hallitsemaan, kommentoi Guardiola TNT Sportsille.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme hieman hermostuneita pallon kanssa. 2-1-maalin jälkeen menetimme paljon palloja, joita emme normaalisti menettäisi. Mutta toisella jaksolla osoitimme uskomattoman luonteemme pelitavallamme, koska 2-1-tilanteessa oli riski, että päästäisimme vielä yhden maalin.

– Jos olisimme tulleet Manchesteriin 1-3- tai 1-4-tappiolla, niin se olisi mennyt vaikeaksi. Jatkoimme kuitenkin rauhallista pelaamista, paljon paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla.

– Viimeinen vartti Madridissa, tällä stadionilla, tuntuu ikuisuudelta. Joten 3-3, me otamme sen. Meidän on voitettava toinen peli päästäksemme välieriin. Me saamme kannattajamme taaksemme, peli tullaan myymään loppuun. Me tarvitsemme heitä kaikkia päihittääksemme tämän kilpailun kuninkaat.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Manchesterissa. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä Arsenalin tai Bayern Münchenin, joiden avausosa Lontoossa päättyi 2-2-tasapeliin.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
"These players are legends... They make me so proud." 🥹

@GuillemBalague catches up with Man City manager Pep Guardiola after a thrilling 3-3 result at Real Madrid 🤝

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!