Valioliiga on kertonut torstaina, että se ottaa uuden puoliautomaattisen paitsiotekniikän käyttöön ensi kaudesta alkaen.

Valioliigan osakkeenomistajien kokouksessa seurat äänestivät yksimielisesti uuden teknologian käyttöönotosta. UEFA:n kilpailuista tutun järjestelmän odotetaan olevan valmis käyttöönotettavaksi ensi syksyn maajoukkuetaukojen aikana, eli sitä ei välttämättä nähdä vielä heti kauden ensimmäisissä otteluissa.

Teknologia tarjoaa nopeamman ja johdonmukaisemman virtuaalisen paitsioviivan, joka perustuu optiseen pelaajaseurantaan. Se tuottaa korkealaatuista grafiikkaa TV-lähetyksiin, mikä takaa paremman kokemuksen kannattajille niin stadionilla kuin ruudun äärellä.

EuroFoot

@eurofootcom
🚨📺 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Premier League clubs have agreed to the introduction of Semi-Automated Offside Technology for next season.

Statement: "The technology will provide quicker and consistent placement of the virtual offside line, based on optical player tracking."

"It will…