Manchester City on kiinnostunut Bayern Münchenin hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta Jamal Musialasta, kertoo Independent.

Musiala, 21, on usean suurseuran kiikarissa, mutta Cityn kiinnostus on tiettävästi konkreettisempaa kuin monen kilpailijan.

Saksan maajoukkuetähden sopimus Bayernissa on voimassa kesään 2026 saakka, eikä hän ole osoittanut merkkejä siitä, että haluaisi solmia uuden diilin. Kosiskelijoiden joukossa uskotaankin, että Musiala voisi olla ostettavissa tulevana kesänä tai ensi vuonna.

Independentin mukaan Musiala ei ole täysin vaikuttunut siitä, että alavireisesti pelannut Bayern pystyy nostamaan tasoaan ensi kaudeksi.

Manchester City haluaa lähitulevaisuudessa hankkia uuden pelaajan keskikentän hyökkäävään rooliin. Musialan lisäksi seura on tarkkaillut myös West Hamin Lucas Paquetáa ja Crystal Palacen Michael Olisea.

Bayern hankki Musialan vuonna 2019 Chelsean akatemiasta. Hän on varttunut Länsi-Lontoossa ja on tiettävästi kiinnostunut palaamaan Englantiin – ainakin jossain vaiheessa uraansa.

Musiala edusti Englantia nuorten maajoukkueissa, mutta valitsi lopulta Saksan.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!