Valioliigan putoamistaistelussa olevat Everton ja Nottingham Forest ovat tällä kaudella joutuneet kovien pisterangaistusten kohteeksi. Evertonilta on viety yhteensä kahdeksan pistettä, kun taas Forestilta neljä.

Valioliigan sarjajumbo Sheffield Unitedista on tullut nyt seuraava sakotettava joukkue.

Chris Wilderin luotsaaman ryhmän onneksi pistevähennykset koskevat kuitenkin ensi kautta, jos joukkue putoaa Mestaruussarjaan.

LUE MYÖS: Iso muutos! Uusi paitsiotekniikka käyttöön Valioliigassa

Englannin alemmista sarjoista vastaava EFL on torstaina tiedottanut, että Sheffield United aloittaa seuraavan kautensa Mestaruussarjassa kaksi pistettä pakkasen puolella. Lisäksi siltä pidätetään kaksi lisäpistettä kauden loppuun saakka.

Pisterangaistukset liittyvät kauteen 2022-23, jolloin seura laiminlöi useita maksuja muille seuroille. Pidätetty pistevähennys aktivoituu, jos Sheffield United laiminlyö maksusuoritteitaan toiselle seuralle siirto- tai korvaussopimusten nojalla yli viisi arkipäivää maksun eräpäivästä.

Sheffield United on lisäksi joutunut maksamaan 310 455 puntaa korvatakseen EFL:n oikeudenkäyntikulut.

EFL Communications

@EFL_Comms
EFL Statement: Sheffield United Football Club

➡️ efl.com/news/2024/apri…

#EFL