Kieran Tierney siirtyi viime elokuussa Arsenalista lainalle Real Sociedadiin.

Skotlantilaispuolustajan kausi La Ligassa on ollut rikkonainen. Laitapuolustaja on kärsinyt kahdesta lihasvammasta, jotka ovat pitäneet hänet sivussa yhdeksästä sarjaottelusta.

Tierney on nimetty 11 kertaa Real Sociedadin avauskokoonpanoon La Ligassa. Lainasopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä siinä ole mukana osto-optiota.

TalkSPORT haastatteli laitapuolustajaa, joka kertoi ajastaan Espanjassa.

– Totta puhuen tämä on upea kokemus. Nautin tästä. On sääli, että laina päättyy jo pian. Kautta on enää kuusi tai seitsemän viikkoa jäljellä. Jalkapallossa ei koskaan tiedä, mitä tulee tapahtumaan.

Vielä ei ole tiedossa, palaako Tierney pysyvästi Arsenaliin. Tierney käytti esimerkkinä William Salibaa, joka oli monta vuotta lainalla muissa seuroissa ennen kuin teki läpimurron Arsenalissa. Saliba kuuluu nykyään Arsenalin ehdottomiin luottopelaajiin.

– On outoa, että voit palata seuraan samalla tavalla kuin Saliba palasi. On outoa olla neljä vuotta lainalla muualla ja sitten palata seuraan. Jalkapallo on hullua, joten katsotaan, mitä tapahtuu. En puhu Mikel Artetan kanssa. Hän on kiireinen siellä, Tierney viittasi Arsenaliin.

LUE MYÖS