Chelsea murskasi Evertonin maanantaina Valioliigassa 6-0.

Kyseessä oli Evertonille kauden suurin tappio. Se oli samalla Everton-luotsi Sean Dychen uran suurin tappio.

Evertonin luottopelaajiin lukeutuva James Tarkowski pahoitteli joukkueen peliesitystä kannattajille Monday Night Footballin haastattelussa.

– Tämä on noloin hetki, jonka olen tuntenut pelaajana ja osana joukkuetta urallani. Voimme vain pyytää anteeksi kannattajilta, jotka käyttävät kovalla työllä ansaitsemiaan rahoja matkustaakseen maan läpi kannustaakseen meitä maanantai-iltana.

Tarkowski ei syytä tappiosta valmentajaa, vaan pelaajia.

– Tämä on pelaajien syy. Ei muiden. Emme voi syyttää valmentajaa. Hän antaa meille kaiken tarvittavan pelataksemme hyvin. Nyt emme pelanneet hyvin ja se on hyväksyttävä. Meillä ei ole tekosyitä esityksellemme, mutta tämä ei ollut lähelläkään sitä tasoa, mitä vaadimme itseltämme.

Everton on 16. sijalla Valioliigassa. Putoamisviivaan on matkaa vain kaksi pistettä.

LUE MYÖS