Arsenal kohtaa Bayern Münchenin vieraskentällä keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierien jälkimmäisessä osassa. Lontoossa pelattu avausosa päättyi 2-2-tasapeliin.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta sai päänvaivaa viime sunnuntain Aston Villa -tappion yhteydessä, kun Martin Ødegaard joutui jättämään kentän. Artetan mukaan Ødegaard kärsi tuntemuksista jalassaan.

Lisäksi Bukayo Saka näytti loukanneen jalkaansa ottelun loppuhetkillä, vaikka pelasikin täydet minuutit.

Arteta otti kantaa Sakan ja Ødegaardin tilanteisiin tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Toivottavasti he voivat pelata. Tänään edellisestä ottelusta oli kulunut alle kaksi vuorokautta, joten emme ole juurikaan harjoitelleet palautumisen vuoksi. Seuraamme Sakan ja Ødegaardin tilannetta keskiviikkona ja katsomme, missä kunnossa he ovat, Arteta sanoi.

Arsenalille ja Artetalle Mestarien liigan välieräpaikka merkitsisi todella paljon.

– Se olisi uskomatonta. Jos onnistumme siinä ja pääsemme välieriin, niin olisi se valtavan iloinen hetki, koska emme ole saavuttaneet sitä 15 vuoteen, ja nyt meillä on siihen mahdollisuus, Arteta viittasi välieräpaikkaan.

LUE MYÖS