Raphaël Varanen on määrä poistua Manchester Unitedista kuluvan kauden jälkeen.

Topparin sopimus päättyy kesällä. Osapuolet eivät neuvottele jatkosopimuksesta ja Varane vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Chelseassa vuodet 2003-07 pelannut Glen Johnson ehdottaa lontoolaisseuralle Varanen hankkimista vapaana agenttina. Johnsonin mielestä Varanen hankkiminen olisi Chelsealle hyvä diili, vaikkei toppari olisikaan jatkuvasti pelikunnossa.

– Varanen kaltaisia huippupelaajia on harvoin tarjolla varsinkaan vapaina agentteina. Tiedän, ettei kyse ole samasta Varanesta kuin kolme tai neljä vuotta sitten, mutta hän on edelleen todella hyvä pelaaja. Hän on kärsinyt loukkaantumisista, mutta vapaan agentin profiili on tärkeämpi. Jos hankit Varanen ilmaiseksi ja hän pelaa 40 prosenttia otteluista, on se silti hyvä diili seuran kannalta, Johnson totesi The Sunille.

Thiago Silvan odotetaan poistuvan Chelseasta tämän kauden jälkeen. Varane voisi napata Silvan kokeneen topparin paikan seurassa.

– Olemme nähneet sen jo Thiago Silvan kanssa. Tuollaiset huippujoukkueissa pelanneet pelaajat saavat arvostusta pukukopissa. Nuoret pelaajat arvostavat heitä. Jos Chelsealla on mahdollisuus hankkia Varane ilmaiseksi seuraan ja hän pelaa puolet peleistä, on se kannattava diili.