Entinen Valioliiga-hyökkääjä Christian Benteke näkee Kevin De Bruynen suuntaavan urallaan seuraavaksi Yhdysvaltoihin MLS-jalkapallon pariin. Benteke pelasi Manchester Cityn supertähden kanssa yhdessä Belgian maajoukkueessa.

De Bruyne, 32, on pelannut koko ammattilaisuransa Euroopassa. Keskikenttäpelaajan nykyinen sopimus Cityn kanssa päättyy ensi kauden jälkeen kesällä 2025.

Benteken mielestä erityisesti Los Angelesin seurat LA Galaxy ja LA FC olisivat De Bruynelle sopivia osoitteita. Kummallakin seuralla on kokemusta maailmanluokan supertähdistä. Galaxyn historiassa on pelannut nimiä Steven Gerrardista David Beckhamiin ja Zlatan Ibrahimovicin. FC:n kuuluisimpia pelaajia ovat olleet Gareth Bale ja Carlos Vela.

– Hän on 32-vuotias ja hän ollut Euroopassa monia monia vuosia. Näkisin hänet LA:n joukkueissa, Benteke kommentoi MLS Extratime show -ohjelmassa.

De Bruyne on pelannut tällä kaudella loukkaantumisten vuoksi 12 Valioliiga-ottelussa. Keskikenttäpelaaja oli koko syyskauden sivussa saatuaan takareisivamman avauskierroksella Burnleya vastaan.

Benteke, 33, nähtiin Valioliiga-vuosinaan Aston Villan, Liverpoolin ja Crystal Palacen paidassa. Belgian maajoukkuehyökkääjä siirtyi MLS:ään DC Unitedin riveihin kesällä 2022.

LUE MYÖS!