Mark Robins oli ylpeä Coventry Cityn taistelusta Manchester Unitedia vastaan FA Cupin välierässä. Mestaruussarjaa pelaava altavastaaja oli lähellä jättiyllätystä, mutta hävisi rangaistuspotkukilpailussa sunnuntaina Wembleyllä.

Coventry kiri kolmen maalin takaa tasoihin ja oli tehdä myös voittomaalin jatkoajalla. Keskityksen Victor Torpille antanut Haji Wright oli kuitenkin paitsiossa ja ratkaisuosuma hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

– Sanoimme pelaajille, että he laittoivat kaikkensa likoon ja tekivät historiaa tässä jalkapalloseurassa. Tästä ottelusta tullaan puhumaan pitkään, Robins kehui omiaan BBC:n mukaan.

– Me olimme 20 sekunnin päässä FA Cupin finaalipaikasta ja sitten 30 sekuntia myöhemmin olimme rangaistuspotkukilpailussa. Jos Wright olisi leikannut varpaankyntensä, me emme puhuisi nyt rangaistuspotkuista.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
AIVAN PÄÄTÖN PELI NÄHTIIN WEMBLEYLLÄ!🤯🤯🔥

Manchester United oli jo marssimassa helposti finaaliin, mutta niin vain Coventry taisteli itsensä tasoihin kolmen maalin takaa ja oli millien päässä finaalipaikasta.

#Valioliiga #FACup

Finaaliin päässyt Man United kohtaa loppuottelussa paikalliskilpailijansa Manchester Cityn. City voitti viime vuoden finaalin Wembleyllä 2-1-lukemin.

LUE MYÖS!