Liverpool on kiinnostunut palkkaamaan Feyenoordin päävalmentaja Arne Slotin uudeksi managerikseen Jürgen Kloppin lähdettyä seurasta kuluvan kauden jälkeen.

Fabrizio Romano kertoo, että Liverpool on ollut suorassa yhteydessä Slotiin, joka voitti viime viikonloppuna Hollannin Cupin ja viime kaudella Hollannin mestaruuden rotterdamilaisseuran peräsimessä.

Osapuolet ovat jo sopineet uusista ajankohdista keskusteluiden jatkamiselle. 45-vuotias on BBC Sportin mukaan Liverpoolin kohdelistan uusi ykkösnimi, minkä lisäksi kandidaattien joukosta löytyvät tiettävästi myös Brightonin Roberto De Zerbi sekä Sporting Lissabonin Rúben Amorim, jota West Ham havittelee samaan aikaan David Moyesin tilalle.

The Telegraphin mukaan myös Barcelona ja Bayern München ovat kiinnostuneita Slotista. Arvostettu hollantilaisvalmentaja kieltäytyi tiettävästi viime kesänä tilaisuudesta siirtyä Englantiin valmentamaan Tottenhamia ennen kuin Ange Postecoglou palkattiin nykyiseen tehtäväänsä.

Slotin nykyiseen valmennustiimiin kuuluu myös suomalainen maalivahtivalmentaja Jyri Nieminen.