Mauricio Pochettino uskoo Cole Palmerin mahdollisen poissaolon Chelsean tiistain Arsenal-ottelussa olevan muulle joukkueelle näytönpaikka. Chelsean hyökkäyksen supertähti ei osallistunut maanantain harjoitukseen sairastumisen myötä.

Palmer, 21, on jättänyt muut Chelsean pelaajat varjoonsa tällä kaudella. Manchester Citystä saapunut taituri on tehnyt tällä kaudella 20 maalia Valioliigassa ja syöttänyt yhdeksän osumaa.

– Se on hyvä haaste, jos Palmer ei ole käytössä. Tämä on joukkuetovereille hyvä haaste. Jos olisin Cole Palmerin joukkuetoveri tai samankaltaisessa asemassa, olisin motivoitunut osoittamaan, ettei Chelsea Football Club ole Cole Palmer Football Club, Pochettino kommentoi lehdistölle.

– He eivät ole kateellisia. He haluavat vain sen saman pillerin kuin Palmerilla! Tämä on vitsi! He kysyvät aina mitä teen Palmerille ja he haluavat samaa.

Chelsea isännöi Valioliigan mestaruudesta taistelevaa Arsenalia tiistai-illan Valioliiga-ottelussa. Peli käynnistyy kello 22:00.

LUE MYÖS!