Liverpool on aloittanut Feyenoordin kanssa neuvottelut päävalmentaja Arne Slotin potentiaalisesta siirrosta Anfieldille, kertoo Athletic.

Slot, 45, on noussut Liverpoolin ykkösehdokkaaksi korvaamaan manageri Jürgen Kloppin, joka jättää tehtävänsä tämän kauden päätteeksi.

Hollantilaisvalmentaja luotsaa kolmatta kauttaan Feyenoordissa, jonka hän on johdattanut kertaalleen liigamestariksi, Hollannin cupin voittoon ja Konferenssiliigan finaaliin.

Liverpool lähestyi Feyenoordia virallisesti vasta nyt, koska se halusi antaa seuralle työrauhan viime sunnuntaina pelattuun Hollannin cupin finaaliin, jonka Slotin joukkue voitti.

Athleticin mukaan Liverpool on ollut myös suoraan yhteydessä Slotiin, joka on tiettävästi innostunut potentiaalisesta siirrostaan Valioliigaan.

Liverpool pitää yhä silmällä myös muita ehdokkaita, mutta tällä hetkellä seuran päähuomio on Slotissa.

Feyenoordin ja Slotin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka, eikä se sisällä ulosostoklausuulia. Sky Sportsin mukaan Feyenoord odottanee Slotista noin 10,5 miljoonan euron siirtokorvausta, mutta hollantilaismediassa on puhuttu isommistakin summista.

Slot oli viime vuonna Tottenhamin kiikarissa ennen kuin Spurs nimitti Ange Postecogloun uudeksi päävalmentajakseen. Feyenoord-luotsi on aiemmin sanonut, että näkee tulevaisuutensa ulkomailla.

– Normaali seuraava askel olisi siirtyä ulkomaille, ja olen aina sanonut, että maailman paras liiga on Valioliiga, kommentoi Slot viime vuonna.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Liverpool have made Arne Slot their preferred choice to succeed Jurgen Klopp when the manager leaves this summer and have opened talks with Feyenoord.

#LFC

More from @David_Ornstein ⬇️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!