Chelsean manageri Mauricio Pochettino on vaarassa saada potkut, kertoo The Guardian.

Pochettino palkattiin viime kesänä Chelsean peräsimeen kaksivuotisella sopimuksella. Argentiinalaisluotsi on kuitenkin ajautunut potku-uhan alle sen jälkeen, kun Chelsea hävisi Manchester Citylle FA Cupin välierissä ja heti perään Arsenalille rumin 0–5-lukemin Valioliigassa.

Vaikka aiemmin viikolla kerrottiin, ettei kiperillä pettymyksillä olisi suurempaa painoarvoa Pochettinon tulevaisuuden kannalta, on 52-vuotias Guardianin mukaan vaarassa saada potkut tänä kesänä.

Pochettinon mahdollisuudet pitää työpaikastaan kiinni riippuvat näiltä näkymin siitä, viekö hän nuoren joukkueensa ensi kaudeksi Eurooppaan.

Chelsea on parhaillaan yhdeksäntenä Valioliigan sarjataulukossa. Sillä on kuusi pistettä kurottavana kuudennella sijalla olevaan Manchester Unitediin, joka on pelannut yhden ottelun enemmän.

Pochettinon työtä on vaikeuttanut kauden aikana Chelsean käsittämätön loukkaantumiskriisi, jonka viimeisimmäksi uhriksi julistettiin torstaina Enzo Fernández. 120 miljoonaa euroa maksanut keskikenttäpelaaja on loppukauden sivussa tyräleikkauksen seurauksena.

Fernández, 23, on kuulunut Pochettinon ehdottomiin luottopelaajiin avattuaan peräti 26 ottelua Valioliigassa maanmiehensä alaisuudessa.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Mauricio Pochettino is at risk of being sacked this summer.

(Source: @JacobSteinberg)