Asiantuntijat Danny Murhy ja Owen Hargreaves uskovat Liverpoolin mestaruusjahdin olevan nyt viimeistään ohi. Jürgen Kloppin miehistö jäi 2-2-tasatulokseen lauantaina West Hamin vieraana.

Liverpool hävisi myös keskiviikkona paikallisvastustajalleen Evertonille. Kolmantena sarjataulukossa oleva The Reds on jäänyt kaksi pistettä ottelun vähemmän pelanneesta Arsenalista ja pisteen Manchester Citystä, jolla on kaksi peliä rästissä.

Murphy uskoo, ettei Liverpoolin itseluottamus ollut lauantaina Lontoossa enää kohdillaan.

– Nämä kaksi tulosta ovat vaikuttaneet heidän mielialaansa. Kun he kävelivät ennen ottelun alkua stadionille, heillä ei tuntunut olevan enää juuri uskoa jäljellä. Esitys oli sen näköinen ja heillä oli vaikeuksia ratkaista viimeisellä kolmanneksella. Puolustussuuntaan? Ne olivat surkeita päästettyjä maaleja, BBC:n Match Of the Day:n asiantuntija Murphy arvioi.

– Se oli siinä. Te näitte Virgil van Dijkin pää painuksissa. Hän oli ärsyyntynyt ja turhaantunut. Oli hienoa nähdä West Hamin pelaajat antamassa Kloppille halauksen. Tämä oli Liverpoolille pettymys. Heidän olisi pitänyt voittaa tämä ottelu, Hargreaves kommentoi.

LUE MYÖS!