Liverpool ja Feyenoord ovat päässeet sopuun päävalmentaja Arne Slotin siirrosta Valioliigaan, kertovat Athletic ja Fabrizio Romano.

Slot, 45, on näin ollen vapaa siirtymään kesällä Jürgen Kloppin seuraajaksi, Liverpoolin seuraavaksi manageriksi.

Hollantilaisluotsin pitää enää päästä henkilökohtaisista ehdoistaan sopuun Liverpoolin kanssa. Slot vahvisti aiemmin tällä viikolla, että hän haluaa valmentamaan Anfieldille, joten neuvottelut eivät tuottane suuria ongelmia.

Liverpoolin ja Feyenoordin sopima siirtokorvaus vaihtelee lähteestä riippuen. Athleticin mukaan hollantilaislähteet puhuvat 13-15 miljoonasta eurosta ja brittilähteet noin 11 miljoonasta eurosta.

BBC:n mukaan Liverpool maksaa Slotista Feyenoordille alustavasti yhdeksän miljoonaa euroa ja myöhemmin mahdolliset kaksi miljoonaa euroa bonuksina.

Seurat eivät ole kirjoitushetkellä vahvistaneet Slotin siirtoa Valioliigaan. Myös osa hänen valmennusryhmästään on siirtymässä Liverpooliin.

Slotilla on meneillään kolmas kautensa Feyenoordissa, jonka kanssa hän on voittanut kertaalleen Hollannin liigan sekä cupin ja mennyt Konferenssiliigan finaaliin. Tällä kaudella Feyenoord on tulossa Eredivisiessä toiseksi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 BREAKING: Arne Slot will be new Liverpool head coach replacing Jurgen Klopp at the end of the season!

Agreement sealed on compensation between Feyenoord and #LFC, all set also on contract details for Slot.

Here we go. 🇳🇱

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!