Brightonin synkkä huhtikuu sai karmaisevan päätöksen, kun se hävisi Bournemouthille vieraissa 0–3-lukemin sunnuntai-iltapäivänä.

Roberto De Zerbin miehistö ei tuloksen myötä onnistunut voittamaan yhtäkään ottelua huhtikuun aikana. Sen ainoat pisteet ropisivat 0–0-tasapelistä Brentordin kanssa ja 1–1-tasapelistä Burnleyn vieraana. Takkiin tuli Bournemouthin lisäksi Arsenalilta 0–3-lukemin sekä Manchester Cityltä luvuin 0–4.

Brighton päästi huhtikuun viiden ottelun aikana siis peräti 11 maalia. Sen ainoa täysosuma – jos sitä siksi kehtaa kutsua – nähtiin Burnleya vastaan, kun vastajoukkueen maalivahti Arijanet Muric ohjasi pallon epäonnekkaasti omiin.

Nähtäväksi jää, nimeääkö Valioliigan sarjataulukon 12. sijalla majaileva Brighton tämän nololla tavalla syntyneen ainokaisensa huhtikuun kuukauden maalikseen.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

HLTCO

@HLTCO
Following Brighton’s 3-0 loss at Bournemouth today, this own goal at Burnley is the only goal the Seagulls managed to score in the entire month of April.

Bournemouth, joka on sarjassa kymmenentenä, saavutti sen sijaan uuden Valioliigan piste-ennätyksensä.

Andoni Iraolan miehistö rikkoi Marcos Senesin, Enes Ünalin ja Justin Kluivertin tahdittamalla voitolla 48 pisteen rajapyykin, kun kautta on vielä kolme ottelua jäljellä. Bournemouthin aiempi, 46 pisteen ennätys oli peräisin kaudelta 2016-17.