Roy Keane sanoo Erling Haalandin olevan nyt Mestaruussarjan tasolla sen jälkeen, kun Manchester Cityn norjalaistähti teki maalin paluuottelussaan Nottingham Forestia vastaan.

Kaksi edellistä ottelua sivussa ollut Haaland palasi loukkaantumisen jälkeen auttaakseen Cityn 2–0-voittoon Nottingham Forestia vastaan.

Valioliigan maalipörssin ykkönen sai toisella puoliajalla pystysyötön Kevin De Bruynelta ja sijoitti pallon tarkasti tolpan juureen tehdäkseen kauden 32 osumansa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Haaland ansaitsi ottelun jälkeen kehut Keanelta, joka leimasi hänet kuukausi sitten pelatun Arsenal-tasapelin jälkeen ”Kakkosliiga tason” pelaajaksi.

– Hän oli nyt hyvin paljolti kuin Mestaruussarja-tason pelaaja. Hän on parantanut paljon! Keane letkautti Sky Sportsin studiossa viitaten aiempaan kritiikkiinsä.

– Maalintekijänä hän on aivan uskomaton. Minulla ei ole epäilystäkään hänen laadustaan viimeistelyn suhteen. Kun hän on tulossa kentälle, hän haluaa vaikuttaa peliin.

– Kun ottelu on hieman levällään, ja hänellä on De Bruynen kaltaisia pelaajia, he löytävät hänet, jonka jälkeen häneltä tarvitaan enää tuo pieni terävyys, jota hän on osoittanut.

Man City ei ollut parhaimmillaan Forestia vastaan, mutta osoitti mestarijoukkueen päättäväisyyttä kairatakseen voiton.

City nousi pisteen päähän Valioliigan kärkijoukkueesta Arsenalista, joka otti aiemmin päivällä dramaattisen 3–2-derbyvoiton Tottenhamista.

Pep Guardiolan joukkue voi nousta kahden pisteen edelle Arsenalista, jos se voittaa rästiottelunsa.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Roy Keane reckons Erling Haaland is back up to a "Championship level"! 🤣

The former Manchester United midfielder called Haaland a "League Two player" after City's draw with Arsenal 👀