Arsenal on tarjonnut uutta sopimusta keskikenttäpelaajalleen Jorginholle, jonka odotetaan suostuvan diiliin, kertoo Athletic.

Italian maajoukkuepelaajan nykyinen sopimus päättyy tänä kesänä ja sisältää vuoden jatko-option, mutta Arsenalin tarjouksessa on kyse kokonaan uudesta diilistä.

Jorginho, 32, siirtyi Arsenaliin viime vuoden tammikuussa Chelseasta 11,3 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Tykkimiesten riveissä 51 ottelua, joista 35 on ollut tällä kaudella.

Arsenalin manageri Mikel Arteta ylisti Jorginhoa helmikuussa loistavaksi esikuvaksi.

– Kaikki seuran nuoret, jos haluatte ottaa mallia jostain pelaajasta, ottakaa mallia hänestä.

– Hän on voittanut kaiken, mutta jos pyydät häntä olemaan pelaamatta tai pelaamaan yhden minuutin, hän tekee sen tyytyväisenä. Pyydä häntä pelaamaan 90 minuuttia tietyssä rytmissä ja hän pystyy siihen. Olen todella onnekas, että minulla on tällaisia pelaajia.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCL: Arsenal offer Jorginho new contract & midfielder expected to sign it. Existing terms run until June with option for another year, but fresh deal rewards 32yo’s importance to #AFC
➕ Edu & Ayto make Saudi Arabia trip (no players / deals discussed) theathletic.com/5460662/2024/0…
nytimes.com

Jorginho offered new Arsenal contract and expected to sign it

Arsenal have offered Jorginho a new contract and the midfielder is expected to sign it. Jorginho joined the club from Chelsea for £12million ($14.8m) in January 2023, signing an 18-month deal with...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!