Erik ten Hag valmentaa toista kauttaan Manchester Unitedissa.

Ensimmäisellä kaudella ten Hag johdatti Manchester Unitedin liigacupin mestaruuteen, FA Cupin finaaliin ja Valioliigassa kolmanneksi. 

Jälkimmäinen kausi on ollut selvästi vaikeampi. Manchester United putosi jo syksyllä liigacupista, jäi Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi ja on parhaillaan kuudentena Valioliigassa. 

Manchester United pelaa kuitenkin myöhemmin toukokuussa FA Cupin finaalissa. Vastaan asettuu Manchester City.

Ten Hagin tulevaisuudesta on puhuttu paljon. Athleticin saamien tietojen mukaan ten Hagin uskotaan jäävän Manchester Unitedin peräsimeen myös ensi kaudeksi. Lue lisää täältä.

Wesley Sneijder kritisoi ten Hagia Veronica Offsiden haastattelussa. Sneijder nosti muun muassa esiin sen, miten ten Hag penkitti Cristiano Ronaldon viime kauden alussa.

– Ten Hag teki heti alussa virheen alkaessaan kilpailemaan Ronaldon kanssa. Hän menetti samalla kaikkien kunnioituksen. Ten Hag oletti saavansa enemmän kunnioitusta, mutta se meni täysin päinvastoin. Pelaajat pukukopissa ajattelivat, että onko tämä valmentaja hullu.

– Ten Hag tietää jo itsekin, että hänen on lähdettävä Manchester Unitedista. Et kuitenkaan lähde itse. Jos olisin hänen asemassaan, jäisin valmentajaksi odottamaan potkuja, Sneijder viittasi erorahoihin.

LUE MYÖS