Thiago Silva ilmoitti aiemmin tällä viikolla poistuvansa Chelseasta kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet eivät solmi jatkosopimusta ja Silva vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Silvan kausi Chelseassa on ollut kaksijakoinen. Toppari kuului valtaosan kaudesta Mauricio Pochettinon ehdottomiin luottopelaajiin, mutta viime kuukausina vastuu on ollut pienempää. Silva on nimetty helmikuun alun jälkeen vain kolmesti Chelsean avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Globoesporten ja Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Silva palaa kasvattajaseuraansa Fluminenseen. Silva allekirjoittaa kaksivuotisen sopimuksen Fluminensen kanssa.

Silva, 39, ehti pelata kolmen kauden ajan Fluminensen edustusjoukkueessa ennen uraansa Euroopan huipulla. Silva edusti Euroopassa Chelsean lisäksi AC Milania ja PSG:tä.

Silva kertoi haluavansa palata Chelseaan pelaajauransa jälkeen. Silva toivoo saavansa työpaikan seuran organisaatiosta. Silva on edustanut Chelseaa neljän vuoden ajan ja juhli seuran kanssa Mestarien liigan voittoa keväällä 2021.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🇧🇷 BREAKING: Fluminense are set to sign Thiago Silva as free agent! Verbal agreement in place between parties.

Contracts are being prepared and plan is to get it signed in the next weeks.

Deal will be valid until June 2026, as @geglobo reported.

Here we go, coming soon. ✨🇭🇺