Liverpool voitti Tottenhamin sunnuntaina Valioliigassa 4-2.

Tottenhamille tappio tiesi sitä, ettei se tule hyvin todennäköisesti selviytymään ensi kauden Mestarien liigaan. Neljäntenä oleva Aston Villa on kerännyt seitsemän pistettä Tottenhamia enemmän. Aston Villa on pelannut ottelun Tottenhamia enemmän. Tottenham on hävinnyt neljä peräkkäistä sarjaottelua.

Liverpoolille sunnuntaisella ottelulla ei ollut käytännössä sen suurempaa merkitystä. Liverpool sijoittunee Valioliigassa kolmanneksi.

Liverpool iski kaksi maalia avausjaksolla. Mohamed Salah vei isännät johtoon 16. minuutilla. Andrew Robertson viimeisteli Liverpoolin toisen maalin juuri ennen taukoa.

Liverpoolin maalitehtailu jatkui heti toisen jakson alussa. Cody Gakpo ja Harvey Elliott onnistuivat maalinteossa ennen kuin peliä oli pelattu tunnin verran. Richarlison ja Son Heung-min viimeistelivat Tottenhamin maalit toisella jaksolla, mutta ne jäivät laihaksi lohduksi.

Tottenhamin kausi jatkuu ensi viikon lauantaina, kun se kohtaa Burnleyn Valioliigassa. Liverpool ottaa seuraavalla kierroksella mittaa Aston Villasta.

LUE MYÖS