Getafen puheenjohtaja Ángel Torres sanoo, että Manchester United haluaa myydä hyökkääjä Mason Greenwoodin tänä kesänä.

Greenwood, 22, siirtyi täksi kaudeksi Unitedista lainalle Getafeen, mutta diili ei sisällä osto-optiota.

Lehtitietojen mukaan hyökkääjä on herättänyt kiinnostusta eri puolilla Eurooppaa ja etenkin Espanjassa, jossa hän on esiintynyt edukseen tällä kaudella.

Viime kuussa Manchester Unitedin uusi osaomistaja Sir Jim Ratcliffe sanoi, että seura ei ole tehnyt lopullista päätöstä Greenwoodin tulevaisuudesta. Torresin mukaan Getafe ja United ovat keskustelleet asiasta.

– Jos se olisi hänestä itsestään, hänen vanhemmistaan ja Getafesta kiinni, uskon, että hän jäisi tänne vielä yhdeksi kaudeksi, kommentoi Torres Radio Marcalle.

– Mutta mitä Manchester Unitediin tulee, urheilutoimenjohtajamme kävi siellä viime viikolla ja sai kuulla, että he haluaisivat myydä hänet, jos he saavat hyvän tarjouksen, koska hän ei ole menossa sinne takaisin.

– Meidän on odotettava kesäkuun loppuun. Pelaaja viihtyy perheensä kanssa täällä todella hyvin. Tänne saapuessaan hän ei ollut pelannut 16 kuukauteen. Nyt hän on löytänyt vireensä, hän on tehnyt liigassa kahdeksan maalia ja Copassa toiset kaksi.

– Uskon, että hän jää tänne vielä yhdeksi kaudeksi tai ainakin tammikuuhun saakka. Hän on hyvä jalkapalloilija.

Greenwood ja Manchester United

Unitedin ja Greenwoodin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka ja sisältää vuoden jatko-option.

Greenwood pidätettiin tammikuussa 2022 epäiltynä raiskausyrityksestä, pahoinpitelystä sekä kontrolloivasta ja pakottavasta käytöksestä. Nainen oli jakanut sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia ruhjeistaan ja äänitteen, jossa Mason-nimellä kutsuttu mies vaati uhkaavalla sävyllä seksiä naiselta, joka sanoi, että hän ei halua olla yhdynnässä.

Tämän vuoden helmikuussa kaikista Greenwoodia vastaan nostetuista syytteistä luovuttiin vedoten avaintodistajien vetäytymiseen ja ”esiin tulleeseen uuteen aineistoon”. Samoihin aikoihin Manchester United käynnisti asiasta oman sisäisen tutkimuksensa.

United tiedotti viime elokuussa, että Greenwood ei jatka pelaamista seurassa, vaikka se tuli omassa tutkinnassaan siihen tulokseen, että ”verkkoon julkaistu materiaali ei antanut koko kuvaa tapahtuneesta, eikä myöskään siitä, että Mason olisi syyllistynyt rikoksiin, joista häntä alun perin syytettiin”.

Lehtitietojen mukaan United suunnitteli alun perin, että se ottaisi Greenwoodin tämän kauden ryhmäänsä. Seura perääntyi kuitenkin suunnitelmastaan, kun se vuodettiin julkisuuteen ja sai valtavasti kritiikkiä kannattajilta.

Greenwood ei ole pelannut Unitedissa pidätyksensä jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔴 Manchester United position, still the same and clear: planning to cash in on Mason Greenwood this summer as priority.

Final decision to be made at the end of the season but #MUFC are open to permanent move for Greenwood.

Funds would be key for FFP also to be re-invested.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!