Jürgen Kloppilla on kesäsuunnitelmat selvillä Liverpoolin jäädessä taakse. Saksalaisvalmentaja on tänään viimeistä kertaa punapaitojen penkin päässä Valioliigan päätöskierroksen kotiottelussa Wolverhamptonia vastaan.

Syksyllä 2015 Liverpooliin saapunut Klopp vietti yhdeksän vuotta seurassa. Hän johdatti joukkueensa kahdeksaan pokaaliin mukaan lukien Valioliigan mestaruuteen ja Mestarien liigan voittoon.

Tällä kaudella Liverpool juhli Kloppin kanssa Liigacupin voittoa. 56-vuotias saksalainen valmensi ennen Anfieldille tuloa Borussia Dortmundia ja Mainzia kotimaassaan.

Klopp on kutsuttu kesäkuun ensimmäisenä päivänä paikalle Mestarien liigan finaaliin, jossa hänen entinen seuransa Dortmund kohtaa Real Madridin.

– Mestarien liigan finaali Dortmundin kanssa. Sain kutsun ja menemme katsomaan sitä, Klopp avasi kesäsuunnitelmiaan Liverpoolin verkkosivuilla.

– Sitten lomailua. En oikein ole aiemmin pystynyt yrittää edes lähteä lomalle. Minulla oli vain kesäloma kauden lopussa. Vajosin silloin vain lähimpään aurinkotuoliin ja minulla oli puhelin aina mukana. Puhuin vain agenttien, urheilujohtajien ja muiden kanssa.

– Harjoituksia ei silloin ollut, mutta kaikki muu pyöri käynnissä. En nähnyt silloin prosenttiakaan muusta maailmasta.

– Nyt me emme tee mitään. Saatamme katsoa EM-kisoja siellä ja täällä. Odotan sitä ja lomailua. Suunnitelmissa on myös matkustaa. Katsotaan miten sen menee.

LUE MYÖS!