Marcus Rashford jää ulos Englannin EM-joukkueesta. Gareth Southgate ei ole nimennyt Manchester Unitedin hyökkääjätähteä Athleticin tietojen mukaan alustavaan kisamiehistöönsä Saksaan.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Marcus Rashford has not been included in England's squad for Euro 2024.

Full story from @David_Ornstein ⤵️

#MUFC | #Euro2024

Rashfordilla, 26, on ollut heikko kausi Man Unitedissa. Hyökkääjä on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien vain kahdeksan maalia.

Rashfordin heikon vireen myötä Alejandro Garnacho on syrjäyttänyt hänet viime viikkoina avauksesta. United-tähti on pelannut koko maajoukkueurallaan 60 ottelua ja tehnyt 17 maalia.

Rashford oli avainroolissa syksyn 2022 Qatarin MM-kisoissa. Viiteen otteluun syntyi kolme maalia.

Sen sijaan Manchester Cityssä vaikean kauden pelannut Jack Grealish on Athleticin tietojen mukaan mukana ryhmässä. Grealish teki tällä kaudella vain kolme maalia 20 valioliigaottelussa.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Jack Grealish makes England provisional squad for European Championship. Manchester City’s £100m winger has seen game time limited but is on Gareth Southgate’s long list, which will be reduced to max 26 ahead of tournament @TheAthleticFC #EURO2024 #MCFC nytimes.com/athletic/live-…
nytimes.com

Grealish included in England provisional squad

Jack Grealish has been included in Gareth Southgate's provisional England squad for this summer's European Championship in Germany. Grealish will be named in the wider squad on Tuesday afternoon...

LUE MYÖS!