West Ham on vahvistanut nimittäneensä Julen Lopeteguin uudeksi päävalmentajakseen.

Hammers tiedotti aiemmin tässä kuussa, että David Moyes jättää paikkansa joukkueen käskyttäjänä kuluvan kauden jälkeen sopimuksensa päätyttyä.

Moyes, 61, valmensi West Hamia ensimmäisen kerran kaudella 2017-18 ja palasi seuraan vuonna 2019. Skottivalmentaja voitti West Hamin kanssa Konferensiliigan ja vei joukkueen Valioliigassa kahdesti seitsemän parhaan joukkoon.

Lopetegui, 53, on aiemmin luotsannut muun muassa Portoa, Real Madridia, Sevillaa ja Espanjan A-maajoukkuetta. Kaudella 2022-23 hän toimi Wolverhamptonin valmentajana Valioliigassa, mutta jätti pestin juuri ennen tämän kauden alkua.

– Olen erittäin onnellinen ensinnäkin siitä, että saan olla osa tämän suuren seuran tulevaisuutta. Yritämme antaa oman leimamme seuralle, kommentoi Lopetegui.

– Olen siellä, missä haluan olla. Olen täällä, koska haluan olla täällä. Meillä oli muitakin mahdollisuuksia, mutta olen erittäin iloinen, että West Ham valitsi minut, koska minäkin valitsin West Hamin, joten olemme todella iloisia tästä.

West Ham United

@WestHam
We are delighted to announce the appointment of Julen Lopetegui as the Club’s new men’s Head Coach.

The former Spain, Porto, Real Madrid and Sevilla coach will officially begin work on July 1 🗓️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!