Tottenham sijoittui päättyneellä kaudella viidenneksi Valioliigassa. 

Tottenham ei siten pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa, mutta palaa eurokentille päästyään Eurooppa-liigaan. 

ESPN:n saamien tietojen mukaan Tottenham-luotsi Ange Postecoglou on vaatinut seurajohdolta ainakin kolmea hankintaa kesän siirtoikkunassa. Postecoglou kokee tarvitsevansa ainakin uuden hyökkääjän ja keskikenttäpelaajan.

ESPN kertoo Tottenhamin olevan kiinnostunut Brentfordin Ivan Toneysta. Toney palasi vuodenvaihteessa pelikentille ja pelasi loppukaudella 19 sarjaottelua. Toney teki ensimmäiseen viiteen otteluun neljä maalia, mutta ei tehnyt sen jälkeen maaliakaan.

Brentfordin odotetaan myyvän hyökkääjänsä muihin maisemiin kesän siirtoikkunassa. Toneyn hintalappu ei ole vielä selvillä. Brentfordin kerrottiin talvella asettaneen kärjen hinnaksi noin sata miljoonaa euroa, mutta heikosti sujunut kevätkausi saattaa vaikuttaa lopulliseen hintaan.

LUE MYÖS