Fulhamin laitahyökkääjä Willian on herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabiassa, kertoo Telegraph.

Willianin, 35, sopimus Fulhamissa päättyy tänä kesänä, ja hän on kertonut olevansa avoin uusille tarjouksille.

– Pitää paikkansa, sopimukseni päättyy kauden lopussa. Olen todella kiitollinen Fulhamille, koska he avasivat minulle oven palata Valioliigaan. He ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa jatkaa sopimustani. Olen avoin myös kuuntelemaan muita vaihtoehtoja, sanoi brassilaituri haastattelussa kotimaassaan.

Willian siirtyi Fulhamiin kesällä 2022 vuoden sopimuksella. Seura sai tehdä täyden työn, että se sai pidettyä hänet vuosi sitten, kun edellinen diili päättyi. Brassikonkarilla riitti ottajia tuolloinkin, mutta Fulham tarjosi Willianille tiettävästi merkittävää palkankorotusta.

Iästään huolimatta Willian on pelannut Fulhamissa isossa roolissa. Tällä kaudella pelejä kertyi 37 kappaletta, niissä viisi osumaa sekä kaksi maalisyöttöä.

Aiemmin urallaan Willian on edustanut Valioliigassa myös Chelseaa ja Arsenalia.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!