Monet yllättyivät, kun Jonny Evans liittyi viime kesänä Manchester Unitedin edustusjoukkueen harjoitusleirille.

Evans nappasi lopulta paikkansa joukkueesta ja allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Manchester Unitedin kanssa.

Evans, 36, on pelannut ennakko-odotuksiin nähden hienon kauden joukkueen takalinjoilla. 

Evansin ei suinkaan odotettu nousevan pelaavaksi toppariksi, mutta toisin kävi. Konkari on pelannut kaikki kilpailut mukaan luettuna 1583 minuuttia. Minuuttimäärä olisi huomattavasti suurempi, jos Evans ei olisi joutunut kamppailemaan loukkaantumisten kanssa läpi kauden.

Pohjois-Irlannin A-maajoukkueen päävalmentaja Michael O’Neill kehui Evansia lehdistötilaisuudessaan. Vielä ei ole tiedossa, jääkö Evans Manchester Unitediin.

– Keskustelen Jonnyn kanssa pian hänen tulevaisuudestaan maajoukkueessa. Se saattaa riippua siitä, mitä tapahtuu Manchester Unitedissa. Mielestäni hän on pelannut todella hyvän kauden seurajoukkueessaan ja on ollut tärkeä pelaaja Manchester Unitedille vaikean kauden aikana.

– On olemassa lukuisia valmentajia, jotka haluaisivat saada Evansin joukkueeseensa. Emme vielä tiedä, millaisia tarjouksia hän saa. Haluaisin nähdä hänen pelaavan edelleen niin seura- kuin maajoukkueessakin. Evans on joutunut pelaamaan tällä kaudella loukkaantuneena. Hän on usein asettanut joukkueen itsensä edelle pelattuaan puolikuntoisena.

LUE MYÖS