Chelsea-ikoni Eden Hazard on tarjonnut entiselle seuralleen yllättävän ehdokkaan uudeksi päävalmentajaksi. Belgialainen uskoo vanhan seuratoverinsa Lontoosta Cesc Fàbregasin olevan valmis suureen vastuuseen.

Chelsea antoi potkut Mauricio Pochettinolle viime viikolla. Lontoolaisseura sijoittui Valioliigassa kuudenneksi, mutta joutui tyytymään paikkaan Konferenssiliigassa Manchester Unitedin voitettua FA Cupin.

Fàbregas, 37, nosti juuri Italiassa Comon Serie A:han. Espanjan entinen maajoukkuepelaaja siirtyi suoraan italialaisseuran valmentajaksi päätettyään pelaajauransa vuonna 2023.

Fàbregasin kanssa viisi vuotta Chelseassa pelannut Hazard uskoisi espanjalaisen olevan valmis ottamaan askeleen Pochettinon korvaajaksi.

– Minulla on tämä ystäväni Comossa. Hän voisi olla heidän päävalmentaja, Hazard kommentoi TalkSPORT:lle.

Hazard, 33, vietti pelaajana seitsemän kautta Chelseassa vuosina 2012-2019. Seuran entinen tähtilaituri oli pettynyt johtoportaan päätökseen päästää irti Pochettinosta.

– Olin rehellisesti sanottuna hieman surullinen. Hän teki mielestäni hyvää työtä. Tiedän, että Chelsea halutaan nähdä neljän parhaan joukossa. Tämä on kuitenkin siirtymäkausi. Hän on loistava valmentaja ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

LUE MYÖS!