Unai Emery allekirjoitti hiljattain jatkosopimuksen Aston Villan kanssa.

Emery on tehnyt loistavaa työtä Aston Villan peräsimessä. Aston Villa sijoittui Valioliigassa komeasti neljänneksi ja pelaa siten ensi kaudella Mestarien liigassa.

Aston Villa palkkasi Emeryn päävalmentajakseen loka-marraskuun vaihteessa 2022. Aston Villa oli pelannut surkean alkukauden ja Steven Gerrard sai lähteä päävalmentajan paikalta. Aston Villa oli tuolloin vain kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Aston Villan avainpelaajiin lukeutuva Matty Cash kokee Emeryn olevan Gerrardia parempi valmentaja.

– Hän käyttää paljon aikaa yksityiskohtiin. Meillä on valtavasti yksilöllisiä ja kollektiivisia tapaamisia, joissa keskitymme siihen, miten voimme kehittyä. En luonnollisesti halua kuulostaa epäkunnioittavalta Gerrardia kohtaan. Mielestäni hän on myös hyvä valmentaja. Hän teki hyvää työtä Rangersissa. Mielestäni Emery on vain eri tason valmentaja, Cash totesi TalkSPORT:lle.

– Hänen saapumisen jälkeen olemme olleet loistavia. Voit nähdä tilastomme ja tuloksemme viimeisen puolentoista vuoden ajalta. Ne ovat uskomattomia. Pienet yksityiskohdat ovat kaikista tärkeimpiä. Emeryn kokemus auttaa meitä todella paljon.

LUE MYÖS