Crystal Palace on kiinnostunut hankkimaan Jobe Bellinghamin Sunderlandista, kertovat muun muassa Fabrizio Romano, Athletic ja BBC.

Bellingham, 18, kuuluu nuoresta iästään huolimatta Sunderlandin ehdottomiin luottopelaajiin. Bellingham oli päättyneellä kaudella ehdoton avauskokoonpanon pelaaja Sunderlandissa ja viimeisteli seitsemän maalia Mestaruussarjassa.

Englannin alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava Bellingham siirtyi viime kesänä Birminghamista noin 1,7 miljoonalla eurolla Sunderlandiin.

Romanon mukaan Crystal Palace on asettanut Bellinghamin kesän siirtoikkunan ykköstavoitteekseen. Crystal Palacen päävalmentaja Oliver Glasner haluaa Bellinghamin joukkueeseensa.

Athleticin mukaan myös Brentford on Bellinghamin kintereillä. Brentford on vaikuttunut etenkin Bellinghamin monipuolisuudesta. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Bellingham kykenee pelaamaan myös kärjessä.

Joben Jude-veli pelaa illalla Mestarien liigan finaalissa. Real Madridin ja Borussia Dortmundin välinen loppuottelu käynnistyy klo 22.00.

LUE MYÖS