Aston Villa ja Philippe Coutinho neuvottelevat parhaillaan sopimuksen purkamisesta, kertoo Athletic.

Coutinho pelasi päättyneen kauden lainalla Qatarin pääsarjassa. Al-Duhailia edustanut Coutinho teki 22 otteluun seitsemän maalia ja antoi kolme maalisyöttöä.

Coutinhon nykyinen sopimus Aston Villan kanssa päättyy kesällä 2026. Aston Villa hankki Coutinhon Barcelonasta 20 miljoonalla eurolla kesällä 2022. Coutinho pelasi sitä ennen puolen vuoden ajan lainalla englantilaisseurassa.

Coutinho pelasi vakuuttavasti lainakaudellaan, mutta pysyvän siirron jälkeen peliesitykset jättivät toivomisen varaa ja brasilialaistaituri jäi pienelle vastuulle Unai Emeryn alaisuudessa. Coutinho ei kuulu Emeryn suunnitelmiin.

Keskiviikkona 32 vuotta täyttänyt Coutinho keskustelee parhaillaan siirrosta Vasco da Gamaan. Coutinho on Vasco da Gaman oma kasvatti ja ehti pelata muutaman kauden seuran edustusjoukkueessa ennen uraansa Euroopan kentillä.

Coutinho muistetaan parhaiten Liverpoolista. Hän edusti Liverpoolia vuodet 2013-18. Liverpool myi Coutinhon Barcelonaan peräti 135 miljoonalla eurolla tammikuussa 2018.

LUE MYÖS