Chelsea on saanut Aston Villalta luvan neuvotella hyökkääjä Jhon Duránin kanssa henkilökohtaisista ehdoista, kertoo Telegraph.

Villa taas on kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Conor Gallagherista ja laitapelaaja Ian Maatsenista, mutta heistä käydään kauppaa vain, jos Durán, 20, siirtyy Stamford Bridgelle.

Telegraphin mukaan seurat ovat jo pitkälti päässeet Duránin siirrosta sopuun, mutta Chelsea haluaa henkilökohtaisten ehtojen lisäksi tehdä vielä perusteellisen taustaselvityksen kolumbialaiskärjestä.

Sen sijaan, että Chelsea tarjoaisi Duránille suoraan isoa ja kallista sopimusta, lontoolaiset tekisivät ennemmin diilin, jossa hyökkääjän palkka voisi nousta vuosien saatossa erilaisten kannustimien myötä.

Sopimusta ennen Chelsea haluaa olla varma, että Durán sopii heidän joukkueeseensa. Kolumbialaishyökkääjää on kuvailtu luonteeltaan ”erikoiseksi”, mutta häntä ei ole pidetty ongelmapelaajana.

Aston Villa pitää Duránia huippupotentiaalisena yksilönä, mutta seuran on myytävä pelaajia välttääkseen Valioliigan taloussääntöjen rikkomisen.

Durán siirtyi Villaan puolitoista vuotta sitten Chicago Firesta vajaalla 17 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Englannin-kentillä 49 ottelussa ja onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa.

Matt Law

@Matt_Law_DT
Chelsea granted permission to speak to Jhon Duran as Villa enquire about Ian Maatsen. Villa also remain interested in Gallagher but will only sign a Chelsea player if Duran goes to Stamford Bridge #cfc #avfc

telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Chelsea granted permission to talk to Jhon Duran as Aston Villa ask about Ian Maatsen

Colombian’s potential switch to Stamford Bridge would open door for Unai Emery to move for left-back and Conor Gallagher

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS