Harry Kane uskoo Englannin olevan viimein valmis murtamaan arvokisakirouksensa. Kolmen Leijonan tavoitteena Saksan EM-turnauksesta on ainoastaan mestaruus.

Englanti hävisi kolme vuotta sitten Wembleyllä finaalin Italialle rangaistuspotkukilpailussa. Qatarin MM-kisoissa tie katkesi jo puolivälierissä Ranskaa vastaan.

Kane, 30, uskoo Englannin suurimman mahdollisuuden pokaaliin olevan tässä turnauksessa. Maa juhli toistaiseksi ainoaa arvokisavoittoaan vuoden 1966 MM-kisoissa.

– Me haluamme kaikki tulla muistetuksi arvoturnausvoittajina Englannin paidassa. Emme vain hyvistä kausista. Se on meille jotakin kunnioitettavaa ja ylpeyden aihe, joka puskee meitä eteenpäin, Kane kommentoi BBC:lle.

– Jos emme voita, olemme pettyneitä. Niin paljon kuin epäonnea voi olla joutumalla rangaistuspotkuihin, meidän on aloitettava voittaminen maajoukkueena, koska olemme ottaneet askelia sitä kohti tähän hetkeen saakka. Siitä tulee vaikeaa, mutta me olemme valmiita haastamaan.

Englanti kohtaa C-lohkon avausottelussaan Serbian sunnuntai-iltana kello 22:00. Lohkon muut maat ovat Tanska ja Slovenia.

LUE MYÖS!