Englanti aloittaa urakkansa miesten EM-kisoissa tänään, sunnuntaina, Serbiaa vastaan.

Gelsenkirchenissä pelattava ottelu alkaa kello 22.00 ja näkyy suorana Yle TV2:lta sekä Yle Areenasta.

Serbia

Avauksessa: Predrag Rajkovic (mv), Strahinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Filip Kostic, Sasa Lukic, Nemanja Gudelj, Sergej Milinkovic-Savic, Andrija Zivkovic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic

Vaihdossa: Dorde Petrovic (mv), Vanja Milinkovic-Savic (mv), Nemanja Stojic, Nemanja Maksimovic, Luka Jovic, Dusan Tadic, Srdan Babic, Srdjan Mijailovic, Ivan Ilic, Petar Ratkov, Lazar Samardzic, Mijat Gacinovic, Uros Spajic, Filip Mladenovic, Veljko Birmancevic

Englanti

Avauksessa: Jordan Pickford (mv), Kyle Walker, Declan Rice, John Stones, Marc Guéhi, Bukayo Saka, Trent Alexander-Arnold, Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden, Kieran Trippier

Vaihdossa: Aaron Ramsdale (mv), Dean Henderson (mv), Luke Shaw, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Conor Gallagher, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze, Joe Gomez, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

England

@England
Your #ThreeLions to take on Serbia! 🙌